## **Bibliographical Standards**

Note: There are two Hilton Hotels in San Francisco. We meet at the Hilton San Francisco Union Square at 333 O'Farrell Street

Bibliographic Standards Committee Saturday, June 27, 2015, 8:30-11:30 am Hilton San Francisco Union Square – Yosemite A

For a complete list of documents to be discussed at the Saturday meeting, please see: http://www.rbms.info/committees/bibliographic\_standards/conference-docs/

## **Editorial Group Meetings:**

Standard Citations Group Sunday, June 28, 8:30-11:30 am Hilton Hilton San Francisco Union Square – Union Square 14

DCRM (Manuscripts) Editorial Group Part I: Monday, June 29, 1:00 – 2:30 pm Part II: Monday, June 29, 3:00 – 4:00 pm Part III: Monday, June 29, 4:30 – 5:30 pm

Hilton San Francisco Union Square - Van Ness Room

Other meetings of potential interest:

ACRL/RBMS Controlled Vocabularies Committee
Part I: Saturday, June 27, 3:00 – 4:00 pm
Part II: Saturday, June 27, 4:30 – 5:30 pm
Part III: Saturday, June 27, 6:00 – 7:30 pm
Hilton San Francisco Union Square – Executive Boardroom

Descriptive Cataloging for Rare Materials Task Force
Part I: Friday, June 26, 8:30 am – 4:00 pm
Hilton – Executive Boardroom
Part II: Sunday, June 28, 8:30 am – 11:30 am
Part III: Sunday, June 28, 1:00 pm – 2:30 pm
Hilton San Francisco Union Square – Lombard Room

## **BSC Saturday meeting agenda**

- 1. Introduction of members and visitors (5 mins.)
- 2. Settlement of the agenda (5 mins.)8:35
- 3. Approval of Midwinter 2015 minutes (5 mins.)8:40
- ? 4. Updates from BSC Chair (5 mins.)8:45
- 5. DCRM(M): Descriptive Cataloging of Rare Materials (Music) (Lorimer) (10 mins )8:55
- 6. DCRM(C): Descriptive Cataloging of Rare Materials (Cartographic) (Fell) (10 mins.)9:05
- 7. DCRM(MSS): Descriptive Cataloging of Rare Materials (Manuscripts) (Nichols) (10 mins.)9:15
- 8. Controlled Vocabularies Editorial Group (Carpenter/Hildebrand) (15 mins.)9:25
- 9. Revision of Standard Citation Forms for Rare Book Cataloging (Barrett/Meyers) (5 mins.)9:40
- 10. CC:DA Report (Haugen) (5 mins.)9:45
- 11. Linked Data proposal (O'Dell) (10 mins.)9:50

BREAK: 15/20 mins (10-10:20)

- 12. DCRM Task Force (Lapka) (40 mins.) (10:20)
- 13. BSC-sponsored Preconference programs (20 mins.)(11:00)
  - a. (2015) Oakland, CA
    - 2. Seminar: Successful Technical Services and Public Services Collaboration (Dekydspotter/Boyd)
  - b. (2016) Coral Gables, FL
    - 1. Workshop ideas: DCRMM, DCRMC-proposals in progress)
    - 2. Seminar ideas (DeZelar-Tiedmann-tbd)
    - 3. Discussion session (Leslie-tbd)
- 14. Announcements from the floor (5 mins) (11:20)
- 15. Acknowledgements (5 mins)(11:25)
- 16. Adjournment (11:30)